Nästa Zoom-möte 19/5 – Kalle Lind om Hasse Alfredson

Just det – vi hör och ser Kalle Lind om två veckor, närmare bestämt onsdagen den 19 maj kl 14. Klicka på länken här för att nå Zoommötet (du behöver inte ha Zoom-appen): https://us02web.zoom.us/j/83322216626?pwd=U29vem1HN2lESkZmM05tYnJDUE5Wdz09 Gärna strax före kl 14 så hör/ser du radioprataren, komikern med mera Kalle Lind berätta om sin bok om Hasse Alfredson – den stora biografin om Alfredson,

Så här skriver förlaget Forum om boken:

Den stora biografin om Hasse Alfredson. Skriven av Kalle Lind, känd från radio, tv och podden Snedtänkt, där han granskat stort, smått och jättelitet i den svenska underhållningens historia. Nu tar han sig an en av de allra största och skildrar Hasse Alfredsons resa från barndomen i Helsingborg, via spexande i Lund, anställning på Radiotjänst till samarbetet med Tage och skapandet av AB Svenska Ord. Genom revyer, filmer, böcker, upptåg och allehanda muntrationer som kom att inreda folkhemmet med färg och humor. Men här tecknas också en annan bild, den av en man som inte alltid litade på sin egen förmåga att vara enastående underhållande. En som aldrig blev nostalgisk över sina egna bedrifter, men väl över de människor han förlorat.


Vårt förra Zoom-möte med Sven-Axel Månsson om Den politiska generationen blev väldigt lyckat! Du kan läsa ett referat här intill: http://www.skaneseniorer.se/2021/04/06/om-sextioattorna-pa-zoom/

Och se hela mötet här några veckor till: https://us02web.zoom.us/rec/share/CotmLFZkAZB2Zx918LpOy8NlOs7CivorqzhUp34jBfs_qudf_6KymnvHIHIcVAKF.ZCW1EFJw813Pe5Za Passcode: Ad9%JH^q

Årsmöte håller vi först när vi alla är dubbelt vaccinerade, det vill säga i slutet av augusti, början av september. Sedan åker vi kanske på den något försenade resan till Rügen/Stralsund? Men först syns vi via Zoom om två veckor: onsdagen den 19 maj kl 14!

Bästa hälsningar/Styrelsen Skånes Journalistseniorer