och ett förhoppningsvis

BÄTTRE NYTT ÅR!

önskar Styrelsen för Skånes Journalistseniorer

Som ni vet har vi mängder av saker vi skulle ha gjort, men inte kunnat. Dock lyckades vi hålla ett årsmöte i oktober. Bara en sådan sak…

Nu vill vi göra allt det där andra så snabbt som möjligt. Tidigare planlagda bussresor till Rügen/Stralsund och Roskilde till exempel. (Eller ska vi kanske sticka direkt till Berlin?) Möten med diverse spännande personer med mera.

Fast tyvärr lär det dröja ytterligare en tid innan vi mer bokstavligt kan ses. Men – under tiden ska vi försöka satsa lite mer digitalt. De flesta av oss har trots allt en dator. Därför tänkte vi bjuda in en person som är duktig på släktforskning, en kunnig som kan ge oss som är – eller kan bli – intresserade av släktforskning råd och rön. Och detta via den allt vanligare tjänsten Zoom.

Om allt går som vi planerar bjuder vi in till ett sådant möte i slutet av januari.

Som digital förövning bjuder vi här på de senaste telegrammen (bara nio år gamla) av en känd tomte på Youtube – Lelle Printer. Bara tryck på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=tqm03wHTGn0

Och som tidigare anförts:  GOD JUL! (Denna tjusiga gran smyckar Clemenstorget i Lund, helt intill kommunens andra nya prydnader – spårvagnarna! Och inte att förglömma den återinstallerade skulpturen ”Eos den rosenfingrade”, även kallad Tårna”.