Vi har biljetter till Joyride the Musical på Malmö Opera klockan 19 den 24 september. Det rabatterade priset är 574 kronor. Först till kvarn gäller! Boka hos Göran Martelius på lund62@gmail.com eller mobil 0705750295. Betala efter besked om tilldelade biljetter senast 26 juli till föreningens plusgirokonto 20 55 72-1. Biljetterna skickas via mejl.

Den 6 september är det världspremiär för Joyride the Musical av popduon Roxette. Bakom musikalen står duons kompositör Per Gessle som med Marie Fredriksson sålde över 80 miljoner album av sin musik. Flera av deras välkända låtar som The Look, It must have been love och Listen to your heart låg på topplistorna världen över.

Per Gessles musik och sångtexter vävs in i en dramatisering av romanen Rätt åt dig!(Got you back!) av brittiske författaren Jane Fallon. Romanen beskriver en man, veterinären James, som veckopendlar mellan hustrun Stephanie och älskarinnan Katie till dess dubbellivet avslöjas.

I rollerna märks Marscha Songcome, Jessica Marberg och Alexander Lycke. Dessa tre avlöses när så behövs av Kerstin Hilldén, Caroline Gustafsson och Patrik Martinsson. För regin svarar Guy Unsworth. Dirigent är Joakim Hallin.