Måndagen den 6 december – torsdagen den 9 december 2021 åker vi till Berlin med Scandorama.

Besök på julmarknader är inplanerat en dag. Och de som inte gillar julmarknader har förvisso en del annat att se och göra i Berlin…

Pris 4550 kronor per person om vi blir 30 personer. Eller  3990 kronor om vi blir 40 personer. Enkelrumstillägg 1395 kr. 

Föreningen kommer att subventionera alla medlemmars resor med tusen kronor! Däremot inte medföljandes kostnad. Och betalningen sker direkt till Scandorama.

I resans pris ingår:
Resa i modern turistbuss Lund/Malmö – Berlin t/r
Överfart Öresundsbron t/r, färjeöverfart Gedser – Rostock t/r
3 övernattningar på Leonardo Hotel California i Berlin, inkl frukostbuffet
Inkvartering i dubbelrum med dusch/bad och wc
Välkomstmiddag på restaurang, 3-rätters meny inkl 1 dryck
Besök julmarknader med busstransfer
Reseledare från Scandorama
Hotell: Leonardo Hotel California, Kurfürstendamm 35, 10719 Berlin (ligger mycket nära Uhlandstrasse tunnelbanestation). Här är hotellets hemsida: https://www.leonardo-hotels.com/hotel-california
Scandorama förbehåller sig rätten att justera priset med hänsyn till eventuella valutakursförändringar.

Senaste anmälningsdag är måndagen den 27 september. Inte så långt dit – Så passa på att anmäla dig redan nu! Anmälan sker till christina.gustafson@telia.com

Så här beskriver Scandorama programmet:
Dag 1: Bussresa Malmö/Lund – Berlin. Lunch passar bra att äta ombord på färjan Gedser – Rostock (ingår ej i resans pris). Incheckning på vårt hotell i Berlin. Välkomstmiddag på restaurang i Berlin.
Dag 2 -3: Berlin. En av dagarna besöker vi några av stadens julmarknader tillsammans. Det är ännu inte klart vilka det blir.
Dag 4: Efter frukost checkar vi ut och hemresan går via färjan Rostock – Gedser och på kvällen är vi hemma i Lund/Malmö igen.