Arken i Ishøj/Picasso och ”frokost” i Kabyssen

Onsdagen den 12 februari åker vi buss från Lund via Malmö till Arken, där vi tittar på Picasso-utställningen ”Elsket af Picasso – Kærlighedens magt”. Vi får en guidad visning kl 11. Därefter intar vi dansk frukost, dvs lunch, på Kabyssen i Ishøj hamn. Kostnad för besöket 400 kr. Lunchen kostar 85 d.kr.

Thells buss avgår från Lund C, bakom gamla tullhuset kl 8.30. Och från Malmö 9.00 från parkeringen bakom operan. Antalet deltagare är begränsat till 30, så anmäl dig direkt till christina.gustafson@telia.com Och om plats finns kvar, absolut senast fredagen den 7 februari kl 12.
När du har fått veta att du får plats sätter du in 400 kr på föreningens plusgirokonto 20 55 72-1. Glöm inte att ange avsändare!

Priset på 400 kr är ordentligt subventionerat och inkluderar buss, guidad tur på Arken och inträde. Lunchen betalar var och en själv på plats till det facila priset av 85 d.kr. Billigt med tanke på vad som ingår: ”Frokosttilbudet består af 3 stk. uspecificerede smørrebrød med en halv liter grøn Tuborg på fad samt en snaps. (OBS Tuborg Classic er ikke er med i tilbuddet och man kan ikke selv vælge smørrebrødene)” Men de är garanterat goda, kan intygas av tidigare besökare.