Onsdagen den 6 december kl 12.30. Buffélunch hos Percys i Hyllie, Malmö Arena. Sedan hör vi i en lokal intill Charlotte Wrangberg, ambassadör i Köpenhamn. Charlotte är tidigare journalist på Mellersta Skåne, Kvällsposten, DN m fl. Efter det var hon ambassadör i Argentina och Grekland. Lunchen kostar 135:- och Percys entré har adress Hyllie Boulevard 16. Anmälan senast den 2/12 till larsgj55@gmail.com

Måndagen den 18 december, Rådhuskällaren 12.30 sedvanligt JULBORD MED QUIZZ! Då har nämligen vår gamle trotjänare Rådhuskällaren öppet även vid lunchtid! Anmälan senast den 8 december till larsgj55@gmail.com

Sista anmälningsdag till Västseniorernas resa till Irland nästa höst var den 12/11. Men det går säkert att hoppa på tåget även senare. I så fall anmälan till Leif Montell. Se tidigare info på hemsidan.

Teater/Opera

Don Giovanni” på Malmö Opera den 26 november.
Den 24 januari – föreställningen Underdog på Hipp i Malmö. Vårt teaterombud informerar så här:

Följ med på en föreställning om livet i Malmö för femtio år sedan.Skådespelaren Erik Borger läser under 70 minuter den sceniska berättelsen byggd på Torbjörn Flygts succéroman från 2000. Det rabatterade priset är 240 kronor. Max två biljetter per bokning, som görs till Göran Martelius på lund62@gmail.com eller 0705750295. Gamla klyschan först till kvarn gäller. Betalning till vårt plusgiro 20 55 72-1 senast den 15 december. Läs mer i tidigare inlägg.

Öppen lunch på Ölkaféet på Möllan i Malmö första tisdagen varje månad kl 13.

Närmast den 5/12 och sedan 9/1 -24, därefter åter första tisdagen i månaden.