Onsdagen den 28 september lunchmöte 12.30 i Rådhuskällaren, Malmö med ”Eftervalsanalys”. Hör Sydsvenskans ledarskribent Moa Berglöf, som också berättar om sin bok ”Landsförrädare” – (om tiden med Reinfeldt). Anmälan senast den 25 september till christina.gustafson@telia.com

Tisdagen den 4 oktober Öppen lunch kl 13.00 på Ölkaféet

Onsdagen den 19 oktober: Vi bjuder på bussresa till Louisiana med guidad visning av utställningen ”Tyskland 1920’erne-Neue Sachlichkeit /Weimarrepubliken. Anmälan till Christina.Gustafson@telia.com senast den 16/10. Intresset stort – vi har därför fixat större buss och två guidningar, en kl 11.15, en 12.15. Bussen utgår mittemot Lund C vid skylten Turistbuss vid Malmborgs, fortsätter sen till Frans Suells staty, Norra Vallgatan snett mittemot Malmö C. Exakta tiderna har vi ännu inte fått. Krogar nära Louisiana är ohemult dyra. Alltså – vi äter i stället på egen hand i Louisianas restaurang (eller matpacke i trädgården?).

Tisdagen den 1 november kl 13. – Öppen lunch på Ölkaféet

Onsdagen den 16 november i Rådhuskällaren: ”Kriget, Ryssland och Ukraina” med historieprofessor Kristian Gerner, Lund Anmälan senast den 13/11 till christina.gustafson@telia.com

Den 5-8 december. Scandoramabuss till Hamburg om intresse finns?? Detaljer i så fall senare.

Tisdagen den 6 december – kl 13. – Öppen lunch på Ölkaféet

Onsdagen den 14 december Julbord, nu billigare, 375 kr i Rådhuskällaren med frågesport. Anmälan senast den 10/12 till christina.gustafson@telia.com