Tisdagen den 15 februari. Lunchmöte kl 12.30 Rådhuskällaren i Malmö. Hur ser framtiden ut för Skånskan och Norra Skåne med nya chefredaktören Lena Philipson, Skånskan och Norra Skånes chefredaktör Carl-Johan Bauler. Blir deras tidningar nu uppätna av Bonniers och Gota Media? Anmälan senast fredagen den 11 februari till christina.gustafson@telia.com

Onsdag 16 mars ÅRSMÖTE. Föreningen bjuder på lunch!! kl 12.30 i Rådhuskällaren, Malmö. Sedan berättar Joakim Palmkvist, Sydsvenskan, om det kriminella Malmö. Joakim som också bland annat skrivit boken som är förlaga till TV-serien ”Mörkt hjärta” i Kanal 5. Efter Joakims framträdande hålls själva årsmötet. Kallelse och dagordning kommer. Anmälan senast den 11 mars till christina.gustafson@telia.com

Bild från Scanorama.

Den 2-6 maj. Möt våren i Amsterdam! Detta genom en bussresa med Scandorama till Nederländernas huvudstad. OBS! – Preliminärt förslag:
Pris
7 695 SEK per person vid minst 30 betalande resenärer. 6 995 SEK per person vid minst 40 betalande. Enkelrumstillägg: 2 560 SEK per person. Föreningen subventionerar en del av resan. (I resans pris ingår modern helturistbuss 5 dagar t/r Amsterdam.  Överfart Öresundsbron t/r. Färja Rödby – Puttgarden t/r. 4 x övernattningar på Hotel Casa i Amsterdam. 1 x Rijstafelmiddag. Reseledare i 5 dagar. Stadsrundtur Amsterdam inklusive kanaltur.) Se mer detaljer i Scandoramas förslag i bifogade filer! Vi återkommer så snart som möjligt med sista anmälningsdag etc.

Lördagen den 14 maj kl 10-12. Kvinnornas Malmö: busstur med Birgitta Andersson och Jürgen Lindemann, kanske med efterföljande lunch. Anmälan senast den 10 maj till christina.gustafson@telia.com

Torsdag 9 juni. Jan Troell-utställningen i Trelleborg med fika/lunch i Vattentornet intill utställningen. Vi tar oss till Trelleborg med Pågatåg. De som vill kan klart köra/åka bil.

Slutet av augusti  ”Fem gårdar på Österlen” busstur med kryddor, senap, lunch, rapsolja &bubbel. Kostnad cirka 500 per person. Föreningen ordnar buss.

————————–

Första tisdagen varje månad: Öppen lunch på Ölkaféet, Möllevången i Malmö. Dvs den 1/3, 5/4, 3/5, 7/6.

Teater/Opera: Tisdag 1 mars ”Barberaren i Sevilla”, Malmö Opera.

Den 9 juni ”Såsom i himlen”, Malmö Opera. Vårt teaterombud återkommer med detaljerna inför den senare föreställningen.