Efter uppehåll under pandemin öppnar Malmö Opera åter portarna.

Start sker med den kritikerrosade publikdragaren Sound of music.

Vi har bokat biljetter till 15 oktober klockan 19. Priset med 15 procent rabatt är dels 650 kronor och dels 570 kronor beroende på placering i salongen.  

Sound of music blev filmhistoriens största musikalsuccé och är en av de mest spelade på scen med flera odödliga melodier som My favorite things, Do re mi och Edelweiss.

Historien om barnflickan Maria hos den moderlösa familjen von Trapp handlar i botten om människovärde och att våga stå upp mot orättvisor och det växande hotet från den framväxande nazismen i 1930-talets Österrike.

Musikalen med musik av Rodgers och Hammerstein hade urpremiär på Broadway 1959. Filmen från 1965 med Julie Andrews och Christoffer Plummer fortsätter visas världen över.

I Malmö spelas Maria av Frida Modén Treichl medan Michael Jansson gör rollen som Georg von Trapp. För regin svarar Heinrich Christensen som också satte upp Monicas vals på stadsteatern.

Anmäl dig senast 28 augusti som också är sista betalningsdag, antingen 570 eller 650 kronor.

Att priset varierar beror på tilldelningen av biljett vi fått, totalt färre och mer spridda i salongen från rad 3 till rad 16.

Du får besked om priset när vi bekräftar biljetterna.

Anmälan görs till Göran Martelius via mail lund62@gmail.com eller telefon 0705750295.
Betalning görs på plusgiro 20 55 72-1

Först till kvarn gäller!!

Här är en länk till Malmö operas sida om musikalen med intervju, musiklista, kostymskisser mm:

https://www.malmoopera.se/sound-of-music