Hej Skånes journalistseniorer!

Tyvärr tvingas vi ställa in lunchen med Per T Ohlsson den 11 november. Som ni alla förstår beror det på att smittan ökar igen och att Folkhälsomyndigheten säger nej till den här typen av publika evenemang. Visserligen gäller de nuvarande råden bara tills den 17 november (https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-skane-lan/), men vi tar det säkra före det osäkra och ställer därför in även julbordet på Rådhuskällaren redan nu.

Vårt hopp är istället att vi kan komma igång med spännande program igen någon gång 2021! Helst direkt efter årsskiftet!

Vi är ändå glada att vi precis innan de nya restriktionerna infördes lyckades genomföra ett årsmöte i La Couronnes källare i Malmö den 21 oktober. Se vidare hemsidan http://www.skaneseniorer.se/2020/09/22/arsmote-2020/

Kort från årsmötet: Lars Johansson valdes in i styrelsen istället för Annika Ågren, som avböjt omval. Vi tackar Annika för gediget arbete! I övrigt ser styrelsen ut som tidigare.

Vi hoppas som sagt på att kunna genomföra en del av de programpunkten vi tvingats ställa in kommande år. Och vi har en hel lista även på nya aktiviteter. Så fort läget stabiliserats hör ni av oss igen!

Styrelsen

Skånes Journalistseniorer

Ps Hur det går med biljetterna till föreställningen av Falstaff i december vet varken vi eller Operan ännu. Bara 50 i publiken? Eller kanske fler? Besked efter den 15 november, utlovas. Vi återkommer. Kolla hemsidan! Ds