I dessa tider av fysisk distansiering som medför inställda arrangemang kan det kanske roa lite att läsa om föreningens tidigare träffar av olika slag.
Årets Rügenresa blev ju inte av men år 2013 reste man dit. Se här, ungefär 3/4 ner på sidan. Flera andra resor har också gjorts genom åren, t ex till Riga, Gdansk och Prag (två gånger till och med). Och även kortare resor, som på bilden här ovan när resmålet var Politiken i Köpenhamn. Eller till Göteborg år 2012 för att se Galenskaparnas och After Shaves jubileumsrevy.

Många intressanta personer har besökt föreningens sammankomster. För att nämna några av dem: Ilmar Reepalu som berättade om sina visioner för Malmö år 2013. Även hans efterträdare Katrin Stjernfeldt Jammeh har besökt oss, år 2016. Vidare några kända poliser: Ewa-Gun Westford och Carina Persson. Fd IB-spionen Gunnar Ekberg, fotograf Torbjörn Andersson och förre ärkebiskopen K G Hammar har vi också fått träffa.

Skissernas museum har besökts flitigt, t ex 2005, 2015 och 2018. Vidare har föreningen besökt både residenset och rådhuset i Malmö flera gånger, och både moskén och synagogan i Malmö har fått besök.

Julluncher verkar ha varit ett stående inslag genom alla år.

Och mycket, mycket mer. Titta under menyvalet Hänt förr. Där finns länkar till referat från arrangemangen genom åren.