Uppdatering om covid-19 längst ner!

Följ med till Malmö Operas Broadway med Sanna Nielsen som musikalstjärna Fanny Brice i eviga succén Funny Girl!

Bland övriga artister finns storstjärnor som Marianne Mörck, Ann-Louise Hanson och Johan Rabéus!

För regin svarar Malmöscenens framgångsrike Ronny Danielsson.

Fanny Brice kämpar under åren kring första världskriget för att bli en känd musikalartist i New York. Dock anses hon vara för lång för baletten men hennes sångröst och komiska talanger upptäcks av producenten Florenz Ziegfeld vars shower gjorde Broadway till musikalernas centrum i världen.

Barbara Streisand fick 1968 sitt stora genombrott i titelrollen i William Wylers filmversion.   

Vi har bokat ett antal biljetter till föreställningen den 17 september klockan 19. Priset är 510 kronor med vår ombudsrabatt.

Anmäl genom mail till opera- och teaterombud Göran Martelius på lund62@gmail.com eller tala in meddelande på 0705750295.

Först till kvarn gäller! Skynda att fynda!

Betalning senast 10 juli till föreningens plusgirokonto 20 55 72-1.

OBS! Uppdatering om covid-19

Vårt teaterombud frågade Operan om vad de tänker göra för att minska smittrisken och fick följande svar:

”Beslutet om hur vi kommer att fördela publiken i salongen har ännu ej fattats då vi inte vet i nuläget hur många personer vi kan ta emot under en föreställning. Vi kommer att få det beskedet i mitten av augusti och därefter informerar vi samtliga biljettinnehavare och ombud om hur vi går tillväga men kan redan nu se att det troliga är att vi får placera publiken med social distansering i salongen.
Du kan ju informera de som känner sig tveksamma om att vi inte i något läge kommer att äventyra varken publik eller personals hälsa och att vi erbjuder återbetalning vid händelse av att en föreställning blir inställd. ”