Kära medlem!

Hoppas allt är under kontroll, vare sig du befinner dig i karantän eller i någon sorts vidgad frihet. 

Tyvärr är meddelandena från oss i styrelsen numera inte så upplyftande som vi skulle vilja. Nu skriver vi för att tala om att besöket med guide på Hilma af Klint-utställningen på Moderna Museet den 28 maj i Malmö är inställt! Museet är fortfarande stängt, men även om det skulle öppna snart, så ska de flesta av oss säkert hålla oss hemma ändå. Därför avbokat.

Vi har också känt oss tvingade att ställa in mötet med Eva Malmström den 10 juni på Rådhuskällaren. Hon skulle pratat om sin vandring till Santiago de Compostela.

De öppna luncherna första tisdagen i varje månad, bland annat i morgon den 5 maj, är klart inhiberade tills vidare.

Vi hoppas komma tillbaka med desto flera evenemang i höst istället. Lägger man ihop alla planerade möten med alla inställda, så måste vi hålla möten var annan vecka. Dessutom måste vi hålla ett årsmöte så fort det är fysiskt möjligt. 

Vi återkommer så fort läget stabiliserats, förhoppningsvis redan i sommar. Till dess:

Ha det bra!

 Styrelsen 

Skånes Journalistseniorer

genom Åke P