Hej!

Från vår mer eller mindre påtvingade karantän/isolering vill vi berätta följande – och det är inget aprilskämt: mötet med Joakim Palmkvist, som skulle prata om kriminaliteten i Malmö den 22 april på Rådhuskällaren har ställts in. Vi hoppas han kommer till Rådhuskällaren i höst istället! Öppen lunch på Möllan den 7 april också inställd. (Hindrar klart inte de som vill och kan, att ta sig dit ändå  – stödja Ölkaféet.)

 

Nytt, nytt, nytt! Däremot har vi – optimister som vi är – bokat ett besök på Hilma af Klint-utställningen på Moderna museet i Malmö torsdagen den 28 maj kl 13. Med guidad visning. Ett litet plåster på såret efter inställda Rügen/Stralsund-resan tidigare i maj. Antalet är begränsat till 30 personer. Anmälan senast tisdagen den 26 maj kl 12 till christina.gustafson@telia.com. (Och tvingas vi ställa in även detta evenemang, meddelar vi det klart i god tid.) Inträdet kostar 90 kr för pensionärer, klubben bekostar visningen.

Samma gäller inbokade lunchträffen på Rådhuskällaren i Malmö den 10 juni kl 12.30, då Eva Malmström – tidigare chefredaktör på Allers Trädgård – berättar i ord och bild om sin vandring till Santiago de Compostela. Anmälan till christina.gustafson@telia.com senast måndagen den 8 juni kl 12. Då kanske vi också kan hålla vårt flera gånger uppskjutna årsmöte?

 

Men det sker saker även i slutet av sommaren och i höst/vinter. Vi återkommer, men varför inte redan nu avslöja planer på bussresa till Roskilde, lunch på Vega med besök på Malmö museum. Vidare en träff med en mediehistorieprofessor som berättar om sin forskning, Per T om USA-valet, eventuell julmarknad och garanterat jullunch.. Plus förhoppningsvis inställda Månson och Palmkvist.

Om inga virus tvingar oss till fortsatt isolering! För det har ju sina sidor:

Må fortsatt väl!

Styrelsen för Skånes Journalistseniorer