Det får vi veta av Rolf Gustavsson, medlem i Gåspennorna, uppvuxen i Hammenhög och nu boende i Norrekås utanför Skillinge. Han gästar oss på Skillinge Hamnkrog torsdagen den 14 november klockan 18.00.

Rolf Gustavsson kan bland annat se tillbaka på en 25-årig karriär som utrikeskorrespondent, först på Sveriges Television och sedan på Svenska Dagbladet, och som författare och lektor. Idag är han krönikör på SvD och fortsätter följa Europafrågorna och EU:s slingriga vägar.

Förra gången vi fick höra Rolf på Hamnkrogen blev det All time high i besökarantal. Vi tror att han denna gång slår sitt eget rekord!

Hamnkrogen erbjuder oss två rätter att välja mellan. Priset är 225 kronor för respektive rätt, inklusive kaffe och kaka.

*  Pocherad Nordsjötorsk, skaldjurssås, skånsk gulbeta, mandelpotatispuré smaksatt med gårdsost från Vilhelmsdal samt smörstekt vildsvamp.

*  Hamnkrogens berömda fisk- och skaldjursbisque med aioli, krutonger och vaniljkokt fänkål.

Anmälan om deltagande och val av rätt görs senast den 6 november till ordförande Pontus Persson pontusgpersson@gmail.com telefon 0414 – 103 65 eller kassör Kjell Magnusson downtown.press@telia.com mobilen 070 – 52 65 111.

Välkomna!

Styrelsen