Företaget Gärsnäs AB har levererat möbler till FN-högkvarteret i New York, till statsministerns ämbetsrum i Rosenbad, till både Australiens parlamentsbyggnad och Sveriges riksdag och dessutom till samtliga svenska ambassader. En lyckad kombination av hantverk och industri har satt lilla Gärsnäs på kartan och det anrika möbelföretaget är idag det mest världsberömda vi har på Österlen.

Gärsnäs möbler är även idag ett familjeägt företag och drivs av Anna och Dag Klockby tillsammans med formgivaren Åke Axelsson som ritade sin första stol åt Gärsnäs 1963.G

Tisdagen den 1 oktober kl 18 välkomnar de oss i Gärsnäs möblers nyrenoverade lokaler och berättar om planerna på att utveckla företaget till ett nav för designturism på Österlen.

För 100 kronor får vi landgång från Norrmans konditori samt kaffe och kaka. Vi fixar också något att dricka till självkostnadspris. Betala gärna med kontanter.

Anmälan om deltagande görs senast den 27 september till ordförande Pontus Persson pontusgpersson@gmail.com telefon 0414 – 103 65 eller kassör Kjell Magnusson downtown.press@telia.com mobilen 070 – 52 65 111.

Välkomna!

Styrelsen