Den redan omtalade utställningen om journalisten – direktörsdottern som blev piga, (ni har väl läst Fatima Bremmers bok, eller sett filmen?) – Ester Blenda Nordström på Skarhults slott ser vi alltså torsdagen den 22 augusti. Den första guidade visningen, som föreningen betalar, sker kl 11. Och blir vi fler än 20, då köper vi ytterligare en guidad visning kl 12.

Entrébiljetten kostar 100 kronor.

Skarhult erbjuder sedan ett lunchpaket för 110 kr klockan 13. Lunchpaketet (inget tvång klart) består av vegetarisk soppa, stenugnsbakat surdegsbröd och färskoströra. Efter det kaffe och liten kaka. 

Vi tar oss dit via samåkning. Eller tåg/buss. Flera av oss i Lund och Malmö har bil och kan erbjuda plats. Men vi kanske också, miljömedvetna som vi är, vill ta Pågatåg till Eslöv och sedan buss, som stannar utanför Skarhults slott. Lämpligt tåg från Malmö Triangeln 9.47, Malmö C 9.53, Lund C 10.07, Eslöv C 10.21. Sen buss 436 mot Löberöd 10.30 – framme vid Skarhults slott kl 10.40.  (Det går också att ta buss Skåne Expressen från Malmö mot Kristianstad, stiga av i Hurva, ta buss 436 mot Eslöv istället. (allt enligt nu gällande tidtabell).

Anmälan senast den 10 augusti k 12 till christina.gustafson@telia.com

Uppge då också om du vill ha lunchpaketet!