Vi samlas till mingel och drink kl 18.30 i Landstingssalen på Rådhuset i Malmö. Vi hör bland andra Malmös borgmästare, fullmäktiges ordförande, Carina Nilsson. Därefter äter vi tuppfilé från Tockarpsfarmaren, serverad med bakad spetskål, rotfruktsbakelse & äppelmustsås. Ett vegetariskt alternativ går att ordna. Dessert: Hallontårta med lakritssås & vit choklad Kostnad: 280 kr (subventionerat) för medlemmar, 380 kr för medföljande, icke medlem. Dryck beställer och betalar var och en själv.

Under middagen hoppas vi också få höra en del om Skånes Journalistseniorers historia.

Men huvudunderhållningen står paret på bilden för.

Anna Lena Brundin och Jan Sigurd underhåller oss i ord och ton i Hasse&Tages anda. I våras hade Anna Lena och Jan premiär på sin 88 kronors-revy, en parafras på 88-öres revyn och alltså en hyllning till just Hasse och Tage med sketcher och sånger, nutidssatir och slitstarka slagdängor.
Helst säkert blir det också något om dagens/gårdagens journalistik.
Allt som allt – en festkväll vi hoppas du ska minnas, åtminstone tills nästa jubileum! Anmäl dig så fort du kan! Ju tidigare, desto enklare för festkommittén och Rådhuskällarens personal! Men allra senast den 2 augusti kl 12.00 till christina.gustafson@telia.com. Och betalning senast den 15 augusti till föreningens plusgirokonto 20 55 72-1.