Missa inte den här chansen att se den rosade föreställningen om en av Ystads vassaste pennor – Sigurd TEHÅ Thomasson – på Scala i Ystad.

Tillsammans med Ystads Stående Teatersällskap och Bror Tommy Borgström har vi i Gåspennorna lyckats reservera 30 biljetter till föreställningen ”TEHÅ:s Ystad” fredagen den 15 mars klockan 19.00.

TEHÅ jobbade på tidningen Aurora och blev känd för sin raljanta och målande stil när det gällde att beskriva tingens och människornas förhållande i småstadsidyllen. Han började sin journalistiska bana på tidningen Aurora i Ystad 1931. Med sin vassa penna beskrev han sedan livet i korsvirkesstaden under flera decennier. Han blev en legendar i tidningsvärlden.

Om detta handlar föreställningen på anrika Scala i Ystad, där teatersällskapet nu spelar för utsålda hus. Föreställningen kostar 175 kronor. Gåspennorna subventionerar priset för sina medlemmar med 100 kronor. Du betalar alltså bara 75 kronor. Medföljare betalar fullt pris.

Vill du äta en bit före föreställningen så samlas vi på Thai Corner, något hundratal meter från Scala, klockan 18.00. Var och en beställer själv vad den vill ha. Meddela dock om du även vill äta, eftersom vi måste beställa bord.

Föreställningen består av två akter, med förfriskningar i pausen på Scala.

Absolut senast torsdagen den 14 februari vill vi veta om du hänger med på detta teateräventyr i tidningsvärlden. Först till kvarn gäller. Bindande anmälan görs till ordförande Pontus Persson pontusgpersson@gmail.com telefon 0414 – 103 65 eller kassör Kjell Magnusson downtown.press@telia.com 070 – 52 65 111.

Välkomna!

Styrelsen