Vi fortsätter med de öppna luncherna till våren, nästan alltid första tisdagen i månaden. Dock bryter vi mönstret redan första gången eftersom nyårsdagen infaller på en tisdag. Lunchen blir därför den 8 januari.

Träffarna är på Ölkaféet. Adressen är Södra Skolgatan 43 i Malmö och tiden är 13.00.

Krogen har ingen särskild lunchmeny, utan i stället är det 10 procents rabatt mellan kl 11 och 14 på den vanliga menyns maträtter. Vill du bara ta en öl för 38 eller ett glas vin för 60 kronor går det också bra. Titta själv på Ölkaféets hemsida www.olkafeet.se. Du är välkommen och behöver inte anmäla dig i förväg!

Den 6 november hittade dessa till ölkaféet: fr v Ola Mårtensson, Ingrid Nathéll, Marianne Rosén, Gudrun Manell, Sonia Schlossman, Peter Palmkvist, Sven-Olof Gunnarsson, Rode Möller och Thomas Löfqvist. Foto: Jan Skogström.

Den 2 oktober samlades dessa: Fr v Rolf Cronqvist, Ingrid Nathéll, Britt-Marie Wihlborg, Peter Palmkvist, Sven-Olof Gunnarsson, Jan Skogström, Kristina Waldén, Gudrun Manell och Mona-Lill Påhlzon. Foto: Marianne Rosén.

 

Den 5 september samlades det här gänget: fr v Gudrun Manell, Britt-Marie Wihlborg, Peter Palmkvist, Kristina Waldén, Jan Skogström, Carl Johan Evander och Bertil Falk.

Den 7 augusti 2018 såg det ut så här: Tore Gillberg visar upp tjusig efterrätt. På bilden till höger sitter fr v: Kristina Waldén, Rode Möller, Ingrid Nathell, Ronny Ragnarsson, Tore Gillberg, Carl Johan Evander, Björn Larsson, Britt-Marie Wihlborg och Gudrun Manell. Marianne Rosén tog bilderna.

Fr v: Britt-Marie Wihlborg, Ingrid Nathell, Guje Mattisson, Kristina Waldén, Åke Mattisson, Peter Palmkvist, Björn Larsson, Bertil Falk och Carl Johan Evander. Foto: Marianne Rosén

Träffen den 3 juli lockade tio seniorer. Se bild ovan!

Den 5 juni togs denna bild med fr v Sven-Olof Gunnarsson, Britt-Marie Wihlborg, Peter Palmkvist och Bertil Falk. Foto: Kristina Waldén.

 

I väntan på maten: Bertil Falk. Foto: Kristina Waldén

Britt-Marie Wihlborg, nybliven senior. Foto: Kristina Waldén

Den 6 mars 2018 såg det ut så här. Med ansiktena mot kameran fr v Rolf Cronqvist, Mona-Lill Påhlzon, Sven-Olof Gunnarsson, Ingrid Nathell, Ola Mårtensson, Eva Martelius, Carl Johan Evander, Gudrun Manell, Kristina Waldén och Göran Martelius.

 

Den 5 december 2017 togs denna bild. Fr v Gudrun Manell, Carl Johan Evander, Ingrid Nathell, Anders Hammarqvist, Kristina Waldén, Rolf Cronqvist, Mona-Lill Påhlzon och Peter Palmkvist.