OBS! Biljetterna är slutsålda.

”West Side Story” är ett storslaget musikaliskt drama om kärlek och gängkrig i 1950-talets New York. Handlingen bygger på Shakespeares Romeo och Julia, men i stället för rivaliserande familjer slåss gängen Jets och Sharks om makten på gatorna.

Tony i Jets älskar Maria, syster till ledaren för Sharks, i en värld av fördomar, hat och våld

I rollen som Maria hörs operasångerskan Frida Johansson. Tony spelas av musikalartisten Anton Zetterholm. För nyöversättningen av detta ständigt aktuella dans- och musikdrama står artisten Jason ”Timbuktu” Diakité. Scenograf Steffen Aarfing har skapat en fantasifull stadsmiljö på den stora vridscenen.

 

”West Side Story blev den moderna musikalens genombrott. Leonard Bernsteins musik och Stephen Sondheims sångtexter skapade oförglömliga musikalpärlor” skriver Malmö Opera och presenterar uppsättningen som fartfylld med dans, parkour och hisnande stunt.

Vi har bokat 20 biljetter på mittparkett till föreställningen den 27 september.

Med vår rabatt är priset 490 kronor. Originalpris är 575 kronor.

Vi erbjuder medlemmar att köpa för 350 kronor. Medföljande icke medlemmar betalar 490 kronor. Max två biljetter per köp.

Anmälan till operaombud Göran Martelius på e-post lund62@gmail.com eller telefon 0705 75 02 95.

Betala efter besked om tilldelning senast 15 juli till föreningens plusgirokonto 20 55 72-1.

Medan du väntar på Malmöföreställningen kan du se en scen ur filmen från 1961 här. (Länken går till Youtube.)